Bestelinformatie

 • Artikelen kunt u bij ons bestellen via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefoon/WhatsApp (+31(0)650211550).
 • Een artikel kunnen wij ook voor u reserveren. Zonder tegenbericht vervalt de reservatie na 5 dagen. In overleg kan dit ook verlengd worden
 • Al onze artikelen staan opgeslagen in een loods (wij hebben geen winkel). U kunt onze loods bezoeken (ook in het weekend of s' avonds), maar belt of mailt u wel vooraf en geef duidelijk aan waarvoor u komt kijken, zodat wij het artikel of meubel kunnen vrijmaken en voor u klaar zetten
 • Wij verzenden wereldwijd.
 • Voor grote objecten en meubels binnen Nederland,België, Luxemburg en een klein gedeelte van Duitsland leveren wij zelf, voor andere Europese bestemmingen maken wij gebruik van een internationale transporteur
 • U kunt uw bestelling ook zelf komen afhalen, graag even afspreken op voorhand.
 • Facturen. Onze artikelen hebben al een geschiedenis en er is reeds BTW over betaald. Daarom rekenen wij geen BTW over onze producten en vallen deze onder de margeregeling.

 

VERZENDKOSTEN

Wij maken gebruik van Postnl voor het bezorgen van kleine pakketten. Dit gebeurd altijd aangetekend en met pakketnummer (Track & Trace).

Het maximale formaat van een pakket binnen Nederland is 175 x 78 x 58 cm en maximale gewicht van 30 kilo.
Voor andere landen in Europa mag het maximale formaat 100 x 50 x 50 cm zijn met een maximum van 20 kilo.

 

Verzendkosten binnen Nederland:

GEWICHT TARIEF
0 – 10 kg € 10 tot  € 20
10 – 30 kg € 20 tot  € 30

 

Verzendkosten België:

GEWICHT TARIEF
0 – 10 kg € 15 tot € 30
10 – 30 kg € 35 tot € 45

 

 • Vraag op voorhand de verzendkosten aan door het desbetreffende artikel(en) met code-nummer en het bezorgadres/plaats/land door te geven.  U krijgt zo snel mogelijk alle informatie via mail terug.
 • Wij verzenden pas als eerst het totaalbedrag van het artikel incl. de afgesproken verzendkosten aan ons zijn overgemaakt op ons rekening nummer NL91RABO0392408910 t.n.v. De Adelaar in Heikant onder vermelding van het artikelnummer.
 • Nadat de betaling binnen is word het pakket binnen 2-5 werkdagen verstuurd en krijgt u een mail met de bevestiging dat het pakket onderweg is met het betreffende pakketnummer (Track & Trace nummer). De bezorgtijd binnen Nederland en Belgie is 1-2 werkdagen.
 • Bij Postnl worden 2 bezorgpogingen ondernomen en voor de leveringen dient getekend te worden voor ontvangst. Na de eerste bezorgpoging ontvangt u een berichtje in uw brievenbus waarop u via de website van Postnl aan kunt geven wanneer en hoe laat u het pakketje voor de 2de keer geleverd wilt hebben. Mocht dit ook niet gelukt zijn dan heeft u nog 3 weken de tijd om het pakket op te halen bij het postkantoor dat op het berichtje vermeld staat. Vergeet niet uw legitimatie mee te nemen!
 • Op aanvraag verzenden wij ook via KIALA voor kleine pakketten in Nederland, België, luxemburg, Frankrijk en Spanje.
 • De artikelen worden door ons uiterst zorgvuldig voor transport verpakt. Omdat wij ook graag mee willen werken aan een schoner milieu hergebruiken wij waar mogelijk reeds gebruikt verpakkingsmateriaal.
 • Voor beschadigingen tijdens het vervoer door Postnl. of derden zijn wij zelf niet aansprakelijk en is voor risico van de koper. Wel is uw pakket verzekerd door Postnl. tot € 500,-. Wilt u het pakket verzekerd hebben voor een hoger bedrag geef dit dan a.u.b. aan.

 

BEZORGSERVICE

Artikelen die vanwege de afmetingen of gewicht niet met PostNL kunnen worden verstuurd kunnen wij bij u thuis bezorgen.

In Nederland en België doen wij de meeste bezorgingen zelf. Voor andere landen maken we gebruik van een internationale transporteur.

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u ons mailen o.v.v. het artikel-code-nummer en uw woonplaats of postcode.

 

Om de bezorgkosten zo laag mogelijk te houden combineren we de leveringen zoveel mogelijk. Houd er dus rekening mee dat er tussen de 1 á 4 weken overheen kunnen gaan. Wilt u uw artikel eerder bezorgd hebben laat het dan even weten. Hiervoor worden wel extra kosten in rekening gebracht.

Wij bezorgen meestal in het weekend. Dit gebeurt in gezamenlijk overleg en kan naar wens natuurlijk ook anders afgesproken worden.

Leveren doen wij tot aan de deur, begane grond.

 

Bij bezorging vragen wij altijd een aanbetaling van 10 tot 15 % van het bedrag (tenzij anders overeengekomen).

De koper en verkoper gaan door de aanbetaling een aan- en verkoopverplichting aan.
De aanbetaling wordt ALTIJD terug betaald indien wij door onvoorziene omstandigheden (bv. schade of diefstal) niet tot verkoop kunnen overgaan.
De aanbetaling wordt NIET terugbetaald indien de koper na afspraak van aanbetaling niet meer tot koop wil overgaan

 

Bezorgkosten:

AFSTAND (KM) KOSTEN LOCATIES
0 - 30 € 25 à € 30 Sint Niklaas, Terneuzen, Zelzate
30-60 € 30 à € 40 Antwerpen, Gent, Bergen op Zoom, Sluis, Goes, Breda
60-150 € 40 à € 50 Brugge, Kortrijk, Dordrecht, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, 's-Hertogenbosch, Utrecht, Den Haag, Gouda, Leiden
150-220 € 50 à € 60 Brussel, Hasselt, Maastricht, Nijmegen, Hilversum, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Almere, Zaanstad, Apeldoorn
220-300 € 60 à € 70 Charleroi, Zwolle, Hengelo, Enschede, Hardenberg, Den Helder
300-350* € 80 à € 100 Groningen, Leeuwarden, Assen, Luxemburg, Dusseldorf

 

*) Deze levertijd kan oplopen tot 8 weken.

 

 

Nieuwsbrief

Social Media

facebookpinteresttwitter

Contact

De Adelaar

Julianastraat 20

4566 AG Heikant

Nederland

T: +31(0)650211550

E: shop@antiek-design-vintage.nl