Algemene voorwaarden - Disclamer - Privacyverklaring

 

Om eventueel misverstanden te voorkomen vragen wij u voor u gaat bestellen onderstaande algemene voorwaarden te lezen.

 • Wij verkopen onze producten zo veel mogelijk in hun oorspronkelijke, originele staat. Vintage en antiek heeft de charme van een geleefd product en onze artikelen verkeren in een redelijke, goede tot zeer goede staat maar er zijn dus gebruikssporen aanwezig, het zijn tweedehands producten
 • Alle artikelen die wij verkopen zijn oude gebruikte artikelen waarop de normale sleet van gebruik door de jaren heen te zien zal zijn, wij noemen dat charme en het geeft de sfeer van een bepaald tijdperk weer, wij kunnen dus niet elk krasje of deukje in de tekst vernoemen maar zullen zeker serieuze schade vermelden.
 • Mochten het duidelijke gebreken zijn, of het beïnvloed het functioneren van het artikel dan vermelden wij dat altijd bij het artikel, als u meer informatie ( detail foto’s of tekst) over een artikel wilt kun u dat zeker zij ons opvragen, zonder opvragen van nadere informatie gaat u akkoord met de staat waarin het artikel verkeerd
 • Ook bij verlichting zit er vaak nog de originele bedrading die soms niet aan de huidige regels voldoen. U word daarom aangeraden bij twijfel een erkend elektricien te raadplegen. Wij kijken ze wel allemaal na of ze branden, of ze compleet zijn en anders word het vermeld. Onze lampen worden zonder gloeilampen geleverd
 • Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn maar we zijn niet aansprakelijk voor typefouten en vergissingen gemaakt op de website, o.a. in prijzen en informatie en kunnen daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld
 • Om een bestelling bij onze webwinkel te maken kunt u dat doen via mail, telefoon of Whatsapp
 • Wij vinden het belangrijk om zeer zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om te gaan en zullen daarom ook uw privacy waarborgen en deze niet aan derden verstrekken
 •  De door u verstrekte informatie zal nooit voor andere doeleinde gebruikt worden dan voor het versturen van de bestelling en wanneer noodzakelijk contact met u over de bestelling. Wij zullen u ook geen nieuwsbrieven of reclames sturen, heeft u daarvoor wel belangstelling dan kunt u zich opgeven bij de nieuwsbrief
 • De koper en verkoper gaan door de aanbetaling een aan- en verkoopverplichting aan. De aanbetaling wordt altijd terug betaald indien de verkoper door onvoorziene omstandigheden (b.v. schade of diefstal) niet tot verkoop kan overgaan
 • De ondernemer blijft eigenaar van de door hem aan de afnemer verkochte zaken , zolang de afnemer de koopprijs en hetgeen eventueel meer is verschuldigd , niet volledig aan de ondernemer heeft voldaan
 • De afnemer is verplicht voor zorgvuldige behandeling zorg te dragen en mist het recht de zaak aan derden af te staan , of in onderpand te geven , te belenen of uit de ruimte alwaar zij geleverd zijn te ( doen ) verwijderen , totdat de gehele koopsom alsmede eventuele rente en terecht gemaakte en gevorderde kosten , volledig zijn voldaan
 • Herroepingsrecht

  1. Bestelling annuleren

  U kunt uw bestelling altijd binnen 7 dagen annuleren zolang deze nog niet betaald of verstuurd is. Stuur ons in dat geval een mail met als onderwerp “annuleren bestelling”.
  Vermeld in uw e-mail het artikelnummer(s) en uw naam.
  Indien uw bestelling al wel betaald is, maar nog niet is verstuurd en u wilt deze annuleren, dan brengen wij administratiekosten (€ 5,00) in rekening en zullen wij het volledige aankoopbedrag minus € 5,00 binnen 10 dagen terugstorten.
  Is de bestelling al wel verstuurd en u wilt deze annuleren, dan valt het onder de regeling “retourneren”.
  Wanneer wij na de betalingstermijn van 7 dagen na uw bestelling nog geen betaling hebben ontvangen, beschouwen wij de bestelling als geannuleerd. Toch stellen wij het op prijs om zo snel mogelijk per mail bericht van u te krijgen, zodat wij de artikelen zo snel mogelijk weer te koop aan kunnen bieden.
  Wordt het desbetreffende artikel niet opgehaald op het overeengekomen tijdstip en is er verder geen overleg geweest over een ander tijdstip, dan behoudt De Adelaar zich het recht om een jaar na datum het artikel opnieuw aan te bieden. Het aanbetaalde bedrag wordt niet terugbetaald   2.Bestelling retourneren                                                                                                                                                                                                                                     Antieke en vintage artikelen, artikelen met kortingen of op een andere manier in prijs verlaagd, kunnen niet retour genomen worden of geruild worden.
  U heeft de gelegenheid om alle andere artikelen die per post verzonden zijn na overleg met gegronde reden (telefonisch of via e-mail) binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Na deze tijd vervalt dit recht.
  Voor aanvaarding van terugbetaling van retour verzonden artikel dient u ervoor te zorgen dat het artikel onbeschadigd terug wordt gestuurd. Het artikel moet daarom goed en zorgvuldig verpakt worden, liefst in de originele verpakking om eventuele breuk en andere beschadigingen tijdens het transport tegen te gaan.
  Verzendkosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant en moeten voldoende gefrankeerd zijn. Wij verzenden onze pakketten altijd verzekerd en dat raden wij u ook aan.
  Wanneer het artikel beschadigd geretourneerd wordt kan er geen teruggave of ruil plaatsvinden.
  Wij geven helaas geen geld retour maar u kunt het artikel ruilen voor iets anders of u krijgt een tegoedbon.
  Artikelen die aan huis geleverd zijn kunnen niet geruild worden. Wij vragen u daarom uw bestelling bij levering te controleren of deze aan uw verwachting voldoet.

 

Diclamer
www.antiek-design-vintage.nl (Website). Door gebruik te maken van onze Website, accepteert u deze disclaimer. De Adelaar behoudt zich het recht voor op elk gewenst moment de inhoud van de website en deze disclaimer aan te passen zonder dat u hiervan op de hoogte word gesteld
De inhoud van onze Website hebben we met zorg samengesteld, maar u bezoekt onze Website op uw eigen risico. De Adelaar zal zich inspannen om de inhoud van de Website zo nauwkeurig en actueel mogelijk te houden, echter wij kunnen niet altijd garanderen dat onze Website correct of volledig is. Informatie kan onjuist zijn of verouderd.
De Adelaar is niet aansprakelijk voor schade of andere nadelige effecten van het gebruik van de (informatie van) onze Website of de ontoegankelijkheid daarvan. Acties die worden uitgevoerd door u, op basis van onze de door ons gegeven informatie op de Website zijn op uw eigen rekening en risico.
U kunt onze Website gebruiken, maar u bent niet gemachtigd tot onze Intellectuele eigendomsrechten. De Adelaar behoudt zich alle rechten met betrekking tot (de inhoud van) de Website. U kunt altijd onze toestemming vragen voor het gebruik van de inhoud van onze website in openbare ruimten, middels een e-mail met uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Privacyverklaring

De Adelaar, gevestigd aan de Boekweitstraat 10 , 4574 RJ in Zuiddorpe, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.antiek-design-vintage.nl
De Adelaar
Boekweitstraat 10
4574 RJ Heikant
0650211550

 • Persoonsgegevens die wij verwerken
  De Adelaar verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken:
  - Voor- en achternaam
  - Adresgegevens
  - Telefoonnummer
  - E-mailadres
  - Bankrekeningnummer
 • Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
  Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.
 • Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
  De Adelaar verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
  - Het verwerken van jouw bestelling of reservering
  - Het afhandelen van jouw betaling
  - Verzenden van onze nieuwsbrief
  - De mogelijkheid je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  - Om goederen en diensten bij je af te leveren
  - Als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
 • Hoe lang we persoonsgegevens bewaren en met wie we ze delen
  Na een aankoop in onze winkel of webshop dienen wij de transactiegegevens vanuit belastingtechnisch oogpunt 7 jaar te bewaren.
  Persoonsgegevens en gegevens over je aankoop bewaren we 2 jaar om eventuele vragen of klachten te kunnen behandelen.
  Naam en adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer kunnen wij delen met transportservices indien een product bij je thuisbezorgd dient te worden. Zij mogen je gegevens alleen gebruiken om desbetreffende diensten uit te voeren.
 • Delen van persoonsgegevens met derden
  De Adelaar verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
 • Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
  Je hebt het recht om je persoonsgegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Daarvoor kun je altijd contact met ons opnemen. We zijn echter verplicht om in sommige gevallen je gegevens een tijd te bewaren.
 • Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
  De Adelaar neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Social Media

facebookpinteresttwitter

Contact

De Adelaar

Boekweitstraat 10

4574 RJ  Zuiddorpe Nederland

M: +31(0)650211550

T: +31(0)115823011

E: shop@antiek-design-vintage.nl