Algemene voorwaarden


Om eventueel misverstanden te voorkomen vragen wij u voor u gaat bestellen onderstaande voorwaarden te lezen.

 

 • Wij verkopen onze producten zo veel mogelijk in hun oorspronkelijke, originele staat. Vintage en antiek heeft de charme van een geleefd product en onze artikelen verkeren in een redelijke, goede tot zeer goede staat maar er zijn dus gebruikssporen aanwezig, het zijn tweedehands  producten,  
 • Alle artikelen die wij verkopen zijn oude gebruikte artikelen waarop de normale sleet van gebruik door de jaren heen te zien zal zijn, wij noemen dat charme en het geeft de sfeer van een bepaald tijdperk weer, wij kunnen dus niet elk krasje of deukje in de tekst vernoemen maar zullen zeker serieuze schade vermelden.
 • Mochten het  duidelijke gebreken zijn, of het beïnvloed het functioneren van het artikel dan vermelden wij dat altijd bij het artikel, als u meer informatie ( detail foto’s of tekst) over een artikel wilt kun u dat zeker zij ons opvragen, zonder opvragen van nadere informatie gaat u akkoord met de staat waarin het artikel verkeerd.
 • Ook bij verlichting zit er vaak nog de originele bedrading die soms niet aan de huidige regels voldoen. U word daarom aangeraden bij twijfel een erkend elektricien te raadplegen. Wij kijken ze wel allemaal na of ze branden, of ze compleet zijn en anders word het vermeld.  Onze lampen worden zonder gloeilampen geleverd.
 • Wij  doen er alles aan om de informatie op onze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn maar we zijn niet aansprakelijk voor typefouten en vergissingen gemaakt op de website, o.a. in prijzen en informatie  en kunnen daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld.
 • Om een bestelling bij onze webwinkel te kan dat via mail of telefoon
 • Wij vinden het belangrijk om zeer zorgvuldig met deze gegevens om te gaan en zullen daarom ook uw privacy waarborgen en deze niet aan derden verstrekken
 • De door u verstrekte informatie zal nooit voor andere doeleinde gebruikt worden dan voor het versturen van de bestelling en wanneer noodzakelijk contact met u over de bestelling.  Wij zullen u ook geen nieuwsbrieven of reclames sturen, heeft u daarvoor wel belangstelling dan kunt u zich opgeven bij de nieuwsbrief  
 • De koper en verkoper gaan door de aanbetaling een aan- en verkoopverplichting aan. De aanbetaling wordt  altijd terug betaald indien de verkoper door onvoorziene omstandigheden (b.v. schade of diefstal)  niet tot verkoop kan overgaan.
 • De aanbetaling wordt NIET terugbetaald indien de koper na afspraak van aanbetaling niet meer tot koop wil overgaan
 • De ondernemer blijft eigenaar van de door hem aan de afnemer verkochte zaken , zolang de afnemer de koopprijs en hetgeen eventueel meer is verschuldigd , niet volledig aan de ondernemer heeft voldaan . De afnemer is verplicht voor zorgvuldige behandeling zorg te dragen en mist het recht de zaak aan derden af te staan , of in onderpand te geven , te belenen of uit de ruimte alwaar zij geleverd zijn  te ( doen ) verwijderen , totdat de gehele koopsom alsmede eventuele rente en terecht gemaakte en gevorderde kosten , volledig zijn voldaan .

Nieuwsbrief

Social Media

facebookpinteresttwitter

Contact

De Adelaar

Julianastraat 20

4566 AG Heikant

Nederland

T: +31(0)650211550

E: shop@antiek-design-vintage.nl